Erkend schadeherstel

Erkend schadeherstel

De beste kwaliteit in schadeherstel

Een schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. A-Point Autoschade is daar zeer professioneel in!

Originele onderdelen

Bij A-Point Autoschade wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

Garantie

Uw garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. U ontvangt na het herstel van de schade aan uw auto het Garantiebewijs. Verder krijgt u 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

Veiligheid

Uw auto is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een erkend Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van uw auto. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

Vervangend vervoer

Uw auto is voor schadeherstel bij A-Point Autoschade. Wat nu? Geen zorgen. U kunt rekenen op vervangend vervoer. Mobiel blijven is belangrijk voor u! Afhankelijk van uw verzekering is deze gratis. Als u uw auto voor schadeherstel langs brengt, krijgt u dus de beschikking over een vervangende auto. Ook bieden wij haal- en brengservice aan mocht vervangend vervoer niet noodzakelijk zijn.

Restwaarde

U kunt gerust zijn, een schade schaadt de restwaarde van uw auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel dat A-Point Autoschade uitvoert, krijgt u de auto in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van uw auto blijft gewaarborgd.

Complete financiële afwikkeling

A-Point Autoschade neemt u graag de zorgen uit handen. Hij onderhoudt de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd (alleen bij casco verzekering).

Vakkundigheid

Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikt A-Point Autoschade over het benodigde speciale gereedschap. A-Point Autoschade werkt volgens voorgeschreven methodes en specificaties.

Meld uw schade in 3 stappen!