Bumperschade

Bumperschade, u bent zeker niet de enige die hier mee te maken krijgt! Bumperschade is namelijk de meest voorkomende vorm van autoschade in Nederland. Deze vorm van autoschade ligt erg voor de hand bij bijvoorbeeld; het inparkeren. Bumpers hebben het zwaar te verduren. Naast scheuren en deuken in uw bumper kan bumperschade andere vervelende beschadigingen met zich meenemen. Denkt u hierbij aan; lakschade, beschadiging van het voorscherm, de mistlamphouders of de parkeersensoren.

Herstel

A-Point Autoschade is expert in het herstellen van autoschade aan de bumper en raad u aan om de schade kwalitatief en snel te laten repareren. Doorrijden met schade aan uw bumper kan als gevolg een doorgescheurde of losse bumper hebben. Dit kan ongeregeldheden veroorzaken voor u en andere verkeersdeelnemers. Daarnaast lopen de kosten voor reparatie van uw bumperschade hoog op.

Kleine beschadigingen

A-Point Autoschade herstelt kleine beschadigingen aan uw bumper zoals; krassen, scheuren en deuken met behulp van hedendaagse Smartrepair technieken. Spotrepair en uitdeuken zonder spuiten zorgen voor een kwalitatieve behandeling van uw bumper en voor zo laag mogelijke kosten. Ook kunststof bumpers kunnen wij vakkundig en professioneel herstellen. Indien uw bumper ernstige deuk- of scheurschade heeft opgelopen zal deze in zijn geheel vervangen moeten worden.

Grote beschadigingen

Bij grote beschadigingen aan de bumper, kunt u kiezen voor een volledige behandeling van de bumper waarbij deze wordt overgespoten.

Meld uw schade in 3 stappen!