Diefstal schade

Een geforceerd slot, krasschade, een verbogen deur, een ingeslagen autoruit of een opengesneden (stoffen) dak, zijn allemaal vormen van autoschade door inbraak. De meeste schade door inbraak komt voor bij haastige, minder professionele diefstal. Dit maakt het allemaal extra vervelend, want naast het gemis van de gestolen eigendommen heb je ook nog eens schade aan je auto. Toch kunnen de kleine inbraakschades door vernieuwingen op het gebied van schadeherstel vaak snel, eenvoudig en relatief goedkoop worden gerepareerd.

Schade bekleding/interieur

Schade aan de bekleding of het interieur van uw auto wordt door A-Point Autoschade vakkundig hersteld. Onze medewerkers zijn allemaal goed opgeleid en ervaren op het gebied van interieurschade. Dit geeft u de garantie dat uw auto bij ons in goede handen in. U kunt bij ons terecht voor; dashboardschade, schade aan stoelbekleding, schade aan stuur of pook en schade aan plafond of binnenzijde deuren.

Schade autoruit

Autoruitschade zoals steenslag en/of een sterretje zijn goed te repareren zonder dat de gehele ruit vervangen hoeft te worden. Vaak wordt dit hersteld door het inspuiten van een speciale hars. Bij ernstige barsten door bijvoorbeeld temperatuurverschillen dient de gehele ruit te worden vervangen

Meld uw schade in 3 stappen!